2015-12-31 11:23

2015-12-31 11:36

Klart vilka företag som öppnar på Entré Säffle

SÄFFLE

I slutet på november stod det klart att handelsplatsen Entré Säffle skulle utökas med fler företag. Nu är det officellt att Jem & fix och Jysk ska öppnas på området.

Ungefär 2400 kvadratmeter byggnad ska området utökas med och kedjorna ska kunna öppna upp under hösten 2016.

- Vi är glada för att kunna välkomna två mycket starka aktörer till Entré Säffle som kan vidareutveckla handelsområdet och göra det till en ännu starkare destination Vi är glada för att kunna välkomna två mycket starka aktörer till Entré Säffle som kan vidareutveckla handelsområdet och göra det till en ännu starkare destination, säger Thomas Hansen, VD för Handelsbygg, i ett pressmeddelande.

 

 

Ungefär 2400 kvadratmeter byggnad ska området utökas med och kedjorna ska kunna öppna upp under hösten 2016.

- Vi är glada för att kunna välkomna två mycket starka aktörer till Entré Säffle som kan vidareutveckla handelsområdet och göra det till en ännu starkare destination Vi är glada för att kunna välkomna två mycket starka aktörer till Entré Säffle som kan vidareutveckla handelsområdet och göra det till en ännu starkare destination, säger Thomas Hansen, VD för Handelsbygg, i ett pressmeddelande.