2015-12-17 15:57

2015-12-17 15:57

Kjell Olsson årets ledare

SÄFFLE: Belönad av Säffle kommun

Kjell Olsson från Långserud har av Säffle kommun utsetts till årets ledare 2015.

Kjell Olsson är en stor ledarprofil inom den värmländska idrotten och har tidigare belönats med en rad fina utmärkelser för sin ledargärning. På torsdagen tilldelades han också Säffle kommuns ledarpris 2015.

– Han personifierar den entusiastiske eldsjälen som brinner av kärlek till sin hembygd, sa teknik- och fritidsnämndens ordförande Mikael Norén då han delade ut priset i samband med förvaltningens julfest i Medborgarhuset.

Kjell Olsson får priset både för sitt långvariga engagemang i Långseruds IF och det arbete som han i årtionden har lagt ned för skolidrotten i Säffle och Värmland.

– Det är hedrande och uppmuntrande att få priset. Jag räknar med att ägna mig åt idrotten i många år till eftersom jag tycker det är så roligt att arbeta tillsammans med andra människor med samma drivkraft, säger pristagaren.

Kjell Olsson är en stor ledarprofil inom den värmländska idrotten och har tidigare belönats med en rad fina utmärkelser för sin ledargärning. På torsdagen tilldelades han också Säffle kommuns ledarpris 2015.

– Han personifierar den entusiastiske eldsjälen som brinner av kärlek till sin hembygd, sa teknik- och fritidsnämndens ordförande Mikael Norén då han delade ut priset i samband med förvaltningens julfest i Medborgarhuset.

Kjell Olsson får priset både för sitt långvariga engagemang i Långseruds IF och det arbete som han i årtionden har lagt ned för skolidrotten i Säffle och Värmland.

– Det är hedrande och uppmuntrande att få priset. Jag räknar med att ägna mig åt idrotten i många år till eftersom jag tycker det är så roligt att arbeta tillsammans med andra människor med samma drivkraft, säger pristagaren.