2015-12-13 06:00

2015-12-13 06:00

Lucia sprider glädje och ljus

SÄFFLE: Stämningsfull luciakonsert i Säffle kyrka

Lucia med tärnor och stjärngossar bjöd på en stämningsfull luciakonsert i Säffle kyrka på fredagskvällen.

Medverkade gjorde luciakörer från Säffle församling och musikskolan. Musikskolans kammarorkester stod för musiken. Eftersom det inte kom in tillräckligt många kandidater till Säffles lucia gjorde man i år på ett annat sätt och lottade vem som skulle bli årets lucia. Lotten föll på Frida Liljeqvist som gick längst fram i tåget med ljus i håret.

Medverkade gjorde luciakörer från Säffle församling och musikskolan. Musikskolans kammarorkester stod för musiken. Eftersom det inte kom in tillräckligt många kandidater till Säffles lucia gjorde man i år på ett annat sätt och lottade vem som skulle bli årets lucia. Lotten föll på Frida Liljeqvist som gick längst fram i tåget med ljus i håret.