2015-12-11 11:49

2015-12-11 12:01

Han får pris av Prins Carl Philip

SÄFFLE/KIL: "Har fått människor att lyssna"

Kungliga skogs- och lantbruksakademiens stipendium till landsbygdsutvecklare går till lantmästare Bengt Larsson (bilden), Kil (landsbygdsrådgivare i Säffle kommun) för hans arbete med landsbygds- och företagsutveckling i Värmland.

Motiveringen lyder: ”på sitt inspirerande sätt har Bengt Larsson fått människor att lyssna och gå till handling”.

H.K.H. Prins Carl Philip delar ut priset vid akademiens 204:e högtidssammankomst den 28 januari 2016 i Stockholms Stadshus.

Motiveringen lyder: ”på sitt inspirerande sätt har Bengt Larsson fått människor att lyssna och gå till handling”.

H.K.H. Prins Carl Philip delar ut priset vid akademiens 204:e högtidssammankomst den 28 januari 2016 i Stockholms Stadshus.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.