2015-12-11 15:57

2015-12-11 15:57

Fyra fast för narkotikabrott

SÄFFLE

I torsdags tog polisen flera personer i Säffle misstänkta för narkotikabrott. Två män i 55-60-årsåldern togs på Ankargatan misstänkta för narkotikabrott. Samma dag gjorde polisen även ett tillslag på Vintergatan.

En kvinna i 45-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott samt olaga vapeninnehav efter att polisen hittat både narkotika och en elpistol hemma hos henne. I lägenheten fanns ytterligare en kvinna i 45-årsåldern som rapporterades misstänkt för narkotikabrott.

En kvinna i 45-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott samt olaga vapeninnehav efter att polisen hittat både narkotika och en elpistol hemma hos henne. I lägenheten fanns ytterligare en kvinna i 45-årsåldern som rapporterades misstänkt för narkotikabrott.