2015-12-01 13:41

2015-12-01 13:41

Misstänks för brott mot familjemedlemmar

SÄFFLE

En 62-årig man sitter anhållen misstänkt för olaga hot, försök till misshandel och grov kvinnofridskränkning.

Det var vid 20-tiden på måndagen som polisen kallades till en adress i Säffle. Mannen greps. Han är bland annat misstänkt för att ha försökt skalla en av sina söner, och för att under en längre tid ha utsatt sin hustru för våld, hot och kränkningar.

Det var vid 20-tiden på måndagen som polisen kallades till en adress i Säffle. Mannen greps. Han är bland annat misstänkt för att ha försökt skalla en av sina söner, och för att under en längre tid ha utsatt sin hustru för våld, hot och kränkningar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.