2015-11-30 10:55

2015-11-30 12:03

Ni vann över en halv miljon i helgen?

HALLÅ DÄR...

...Roger Pettersson i Lundells Spelbutik som för andra helgen i rad kammade hem en storvinst.

– Det stämmer! Jag lämnade in ett andelssystem på stryktipset och tyckte att raden såg så bra ut att jag lämnade in ett exakt likadant. Det var inte så många som hade 13 rätt den här helgen så det blev fin utdelning.

Hur mycket vann ni?

– Det blev nästan 262 000 kronor per system och nästan 524 000 kronor totalt att dela på 18 andelar. Jätteroligt för mina trogna kunder.

Hade du själv köpt en egen andel?

– Nej, det hade jag inte så det blev inga pengar för mig personligen. Men det gör mig inte så mycket för det här betyder så mycket för min spelbutik. Det höjer verkligen intresset för de andelsspel som jag hållit på med i snart ett år.

Har du haft 13 rätt fler gånger?

– Jodå, det har hänt. En gång vann jag och en kompis på ett system som gav 225 000 kronor för oss att dela på. Jag tycker det är kul att tippa system och det är naturligtvis extra roligt när det lyckas och gynnar kunderna.

Du tippar stora system?

– Ja, helgens system var på 4 374 rader styck och var uppdelat i nio andelar vardera. Det kostar en del att lämna in men vinsten blev ju stor.

Det blev ju även en stor vinst på V75 förra helgen?

– Ja, då vann vi 277 000 så nu det blivit över 800 000 kronor att dela på under två helger. Vi tog hem en bra V75-vinst i september också och det är verkligen kul när andelsspelen lyckas eftersom pengarna sprids till så många glada vinnare.

Och efter det här kommer intresset förmodligen att öka ännu mer eftersom du är så bra att tippa?

– Det märks både i butiken och på sociala medier att intresset ökar så det blir nog ännu fler andelssystem i fortsättningen. Det är verkligen roligt!

– Det stämmer! Jag lämnade in ett andelssystem på stryktipset och tyckte att raden såg så bra ut att jag lämnade in ett exakt likadant. Det var inte så många som hade 13 rätt den här helgen så det blev fin utdelning.

Hur mycket vann ni?

– Det blev nästan 262 000 kronor per system och nästan 524 000 kronor totalt att dela på 18 andelar. Jätteroligt för mina trogna kunder.

Hade du själv köpt en egen andel?

– Nej, det hade jag inte så det blev inga pengar för mig personligen. Men det gör mig inte så mycket för det här betyder så mycket för min spelbutik. Det höjer verkligen intresset för de andelsspel som jag hållit på med i snart ett år.

Har du haft 13 rätt fler gånger?

– Jodå, det har hänt. En gång vann jag och en kompis på ett system som gav 225 000 kronor för oss att dela på. Jag tycker det är kul att tippa system och det är naturligtvis extra roligt när det lyckas och gynnar kunderna.

Du tippar stora system?

– Ja, helgens system var på 4 374 rader styck och var uppdelat i nio andelar vardera. Det kostar en del att lämna in men vinsten blev ju stor.

Det blev ju även en stor vinst på V75 förra helgen?

– Ja, då vann vi 277 000 så nu det blivit över 800 000 kronor att dela på under två helger. Vi tog hem en bra V75-vinst i september också och det är verkligen kul när andelsspelen lyckas eftersom pengarna sprids till så många glada vinnare.

Och efter det här kommer intresset förmodligen att öka ännu mer eftersom du är så bra att tippa?

– Det märks både i butiken och på sociala medier att intresset ökar så det blir nog ännu fler andelssystem i fortsättningen. Det är verkligen roligt!