2015-11-27 10:35

2015-11-27 10:35

Centrum invigs med tårta och tal

SÄFFLE: Tidsplanen har hållit

Den stora ombyggnaden i centrum är klar och i samband med skyltsöndagen sker den officiella invigningen med tårtkalas och högtidstal.

Ombyggnaden av Sundsgatan och Östra Storgatan har satt sin prägel på centrum under hela hösten men nu är bygget klart och invigningen sker i samband med skylsöndagens festligheter.

– Det känns så klart positivt att tidsplanen har följts från dag ett och att det nu kan bli invigning precis som planerat. Det har kommit mängder av signaler från Säffleborna som tyder på att resultatet av ombyggnationen uppfattas som mycket lyckat vilket givetvis är väldigt kul, säger Johan Österman, informatör på kommunledningskontoret.

Tårtor och blommor

Nu blir det invigning med tal från kommunalrådet Dag Rogne, tårtkalas med Säffletårtor från Holgers konditori och historisk bildvisning med fokus på Säffle centrum genom åren. Det blir godisregn till alla barn och invigningen kommer att dekoreras av de skickliga floristerna på Säffle Blomsterhandel.

– Det känns kul att kunna lägga det i samband med folkfesten som är under skyltsöndagen, säger Johan Österman.

Ombyggnaden av Sundsgatan och Östra Storgatan har satt sin prägel på centrum under hela hösten men nu är bygget klart och invigningen sker i samband med skylsöndagens festligheter.

– Det känns så klart positivt att tidsplanen har följts från dag ett och att det nu kan bli invigning precis som planerat. Det har kommit mängder av signaler från Säffleborna som tyder på att resultatet av ombyggnationen uppfattas som mycket lyckat vilket givetvis är väldigt kul, säger Johan Österman, informatör på kommunledningskontoret.

Tårtor och blommor

Nu blir det invigning med tal från kommunalrådet Dag Rogne, tårtkalas med Säffletårtor från Holgers konditori och historisk bildvisning med fokus på Säffle centrum genom åren. Det blir godisregn till alla barn och invigningen kommer att dekoreras av de skickliga floristerna på Säffle Blomsterhandel.

– Det känns kul att kunna lägga det i samband med folkfesten som är under skyltsöndagen, säger Johan Österman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.