2015-11-16 12:16

2015-11-16 12:16

Vem vill du ska bli Årets Sunnebo?

SUNNE: Nominera din kandidat

Det finns många Sunnebor som gör bra saker, är goda föredömen eller bara helt enkelt är härliga människor. Men vem av alla dessa tycker du förtjänar titeln Årets Sunnebo? Nu är det dags att nominera din favorit.

Tidigare har Fryksdalsbygden haft tävlingen Sunnes bästa granne. Det här greppet är lite bredare. Tanken med priset är att hylla en person som är en bra förebild för Sunne. Och då ska naturligtvis våra läsare vara med och nominera den de tycker ska få titeln.

Sista november är deadline för att nominera. Man kan mejla redaktion@fryksdalsbygden.se, skicka ett meddelande till Fryksdalsbygdens facebooksida, skicka brev till Fryksdalsbygden, Storgatan 22, 686 30 Sunne eller lägga en lapp i vår brevlåda. Märk er nominering Årets Sunnebo. Den som nomineras ska vara bosatt i Sunne kommun.

En jury som består av Fryksdalsbygdens redaktion väljer sedan ut pristagaren baserat på de nomineringar med motiveringar som skickats in. Vinnaren presenteras i ett stort reportage i Bygda och belönas med blommor och diplom samt evig ära och berömmelse!

Tidigare har Fryksdalsbygden haft tävlingen Sunnes bästa granne. Det här greppet är lite bredare. Tanken med priset är att hylla en person som är en bra förebild för Sunne. Och då ska naturligtvis våra läsare vara med och nominera den de tycker ska få titeln.

Sista november är deadline för att nominera. Man kan mejla redaktion@fryksdalsbygden.se, skicka ett meddelande till Fryksdalsbygdens facebooksida, skicka brev till Fryksdalsbygden, Storgatan 22, 686 30 Sunne eller lägga en lapp i vår brevlåda. Märk er nominering Årets Sunnebo. Den som nomineras ska vara bosatt i Sunne kommun.

En jury som består av Fryksdalsbygdens redaktion väljer sedan ut pristagaren baserat på de nomineringar med motiveringar som skickats in. Vinnaren presenteras i ett stort reportage i Bygda och belönas med blommor och diplom samt evig ära och berömmelse!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.