2015-10-28 09:14

2015-10-28 09:17

Hudson Bay kan vinna turismpris

SVANSKOG: Stina Höök delar ut utmärkelsen

Värmlands bästa turistmål kan finnas i Svanskog. Snart vet vi om Hudson Bay vinner Värmlands Turismpris 2015.

Den 5-6 november hålls årets Turismting i Värmland. Flera priser ska delas ut och nu har de nominerade offentliggjorts. Hudson Bay i Svanskog kan ta hem Värmlands Turismpris 2015. Bland övriga nominerade i vårt närområde finns Sliperiet i Borgvik och Oscar Magnusson och Värmskogs Café.

Den 5-6 november hålls årets Turismting i Värmland. Flera priser ska delas ut och nu har de nominerade offentliggjorts. Hudson Bay i Svanskog kan ta hem Värmlands Turismpris 2015. Bland övriga nominerade i vårt närområde finns Sliperiet i Borgvik och Oscar Magnusson och Värmskogs Café.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.