2015-10-16 17:56

2015-10-16 17:57

Hund blev trakasserad

SÄFFLE

Polisen i Säffle har fått in en anmälan om djurplågeri.

Enligt anmälan var det i tisdags eftermiddag som en hund som befann sig i en bil som stod parkerad i centrala Säffle blev trakasserad. Ett vittne ska ha sett hur ett gäng personer i 20-årsåldern bankade och slog på bilen som hunden befann sig i.

Vittnet såg vad som skedde och avbröt det. Enligt anmälan har hunden blivit annorlunda efter händelsen och vill till exempel inte åka bil.

Enligt anmälan var det i tisdags eftermiddag som en hund som befann sig i en bil som stod parkerad i centrala Säffle blev trakasserad. Ett vittne ska ha sett hur ett gäng personer i 20-årsåldern bankade och slog på bilen som hunden befann sig i.

Vittnet såg vad som skedde och avbröt det. Enligt anmälan har hunden blivit annorlunda efter händelsen och vill till exempel inte åka bil.