2015-10-08 14:37

2015-10-08 14:37

Säffletjej tvåa i modelltävling

SÄFFLE: Michelle i Miss Freedom of the World

Michelle Thorell kunde ni läsa om i somras, då hon blickade fram emot modelltävlingen Miss Freedom of the World i Kosovo där hon var en av de tävlande.

Michelle kom på en andra plats i finalen.

– Det känns jättekul och var verkligen inte något som jag hade förväntat mig. Jag såg det mest som en rolig grej som skulle ge mig nya erfarenheter, men jag lyckades prestera bättre än vad jag trodde att jag skulle. Jag kom på andra plats i hela tävlingen och på första plats i deltävlingarna Miss Charm och Miss Photogenic, säger hon.

Hur har du firat?

– Jag har firat med släkt och vänner. Jag åkte ned till Kosovo tillsammans med en annan tjej som skulle vara med och tävla. Vi var ju där i nästan två veckor under tävlingen så vi hann även med att åka runt och upptäcka landet. Mamma kom till finalen, det var skönt att ha henne med som stöd.

Lärde du dig någonting genom att vara med i tävlingen?

– Absolut, jag lära mig mycket och det var även ett sätt att lära känna mig själv lite bättre.

Har du några planerade tävlingar den närmaste tiden?

Nej, det har jag inte. Men jag känner att detta är något som jag vill satsa på, så jag har lite funderingar på att anmäla mig till tävlingar och kontakta någon modellagentur.

Låter spännande, lycka till!

– Tack!

– Det känns jättekul och var verkligen inte något som jag hade förväntat mig. Jag såg det mest som en rolig grej som skulle ge mig nya erfarenheter, men jag lyckades prestera bättre än vad jag trodde att jag skulle. Jag kom på andra plats i hela tävlingen och på första plats i deltävlingarna Miss Charm och Miss Photogenic, säger hon.

Hur har du firat?

– Jag har firat med släkt och vänner. Jag åkte ned till Kosovo tillsammans med en annan tjej som skulle vara med och tävla. Vi var ju där i nästan två veckor under tävlingen så vi hann även med att åka runt och upptäcka landet. Mamma kom till finalen, det var skönt att ha henne med som stöd.

Lärde du dig någonting genom att vara med i tävlingen?

– Absolut, jag lära mig mycket och det var även ett sätt att lära känna mig själv lite bättre.

Har du några planerade tävlingar den närmaste tiden?

Nej, det har jag inte. Men jag känner att detta är något som jag vill satsa på, så jag har lite funderingar på att anmäla mig till tävlingar och kontakta någon modellagentur.

Låter spännande, lycka till!

– Tack!