2015-10-06 06:00

2015-10-06 06:00

Dags för tjejkväll

SÄFFLE: Tjejkvällen trotsar byggkaoset

Halva centrum byggs just nu om, men det stoppar inte handlarna och föreningen Elsa från att arrangera den traditionsenliga och allt mer populära Tjejkvällen.
På torsdag är det dags igen.

– Det är klart det blir lite annorlunda nu när gatorna är under ombyggnad, men det är inget som har fått oss överväga att ställa in. Tjejkvällen har blivit allt mer populär och lockar ut allt fler Säfflebor och även tillresta till affärerna och restaurangerna. Det känns som intresset växer för varje år, säger Daniel Olsson från Säffle kommun.

Daniel Olsson jobbar tillsammans med föreningen Elsa och handlarna med evenemanget.

Kväll att umgås

Tjejkvällen brukar locka ut mycket folk på stan.

– Framför allt har det blivit en kväll för folk att umgås. Vi ser folk i alla åldrar och flera generationer som tillsammans går ut under kvällen och har det gott. Tjejkvällen går av stapeln på torsdag och innehåller aktiviteter och erbjudanden i butikerna, musik av DJ Solveig Voyce och utdelning av gratis goodiebags på Stortorget, säger han.

– Det är klart det blir lite annorlunda nu när gatorna är under ombyggnad, men det är inget som har fått oss överväga att ställa in. Tjejkvällen har blivit allt mer populär och lockar ut allt fler Säfflebor och även tillresta till affärerna och restaurangerna. Det känns som intresset växer för varje år, säger Daniel Olsson från Säffle kommun.

Daniel Olsson jobbar tillsammans med föreningen Elsa och handlarna med evenemanget.

Kväll att umgås

Tjejkvällen brukar locka ut mycket folk på stan.

– Framför allt har det blivit en kväll för folk att umgås. Vi ser folk i alla åldrar och flera generationer som tillsammans går ut under kvällen och har det gott. Tjejkvällen går av stapeln på torsdag och innehåller aktiviteter och erbjudanden i butikerna, musik av DJ Solveig Voyce och utdelning av gratis goodiebags på Stortorget, säger han.