2015-10-01 06:00

2015-10-01 06:00

Seger i nya dressyrklassen

HÄSTSPORT: Linda fixade det!

Linda Brodén hade lite nerver i kroppen förra veckan, när hon i ST berättade att hon skulle göra debut i en ny tävlingsklass.
Vilken tjej hon är! Det blev seger direkt!

Som ni kunde läsa i Säffle-Tidningen nyligen, väntade en tävling på Norra Bohusläns sportryttarförening i helgen.

Linda Brodén och Companero har levererat fantastiska resultat hittills i år, och de var också det enda ekipaget från Säffle Ridklubb i helgens tävlingar. I tvådagarstävlingen startade Linda och Companero i klassen LB3. De vann på 69,4 procent.

Magisk debut

Nästa klass de ställde upp i var LA3. Där vann Monika Karlsson från hemmaklubben med Fire Walk With Me på 73,8 procent. Linda bev tvåa på 70 procent. Och så var det dags för debuten i LA4 för Linda och Companero på andra tävlingsdagen. De kammade hem segern på 60,5 procent. Vilken debut!

Som ni kunde läsa i Säffle-Tidningen nyligen, väntade en tävling på Norra Bohusläns sportryttarförening i helgen.

Linda Brodén och Companero har levererat fantastiska resultat hittills i år, och de var också det enda ekipaget från Säffle Ridklubb i helgens tävlingar. I tvådagarstävlingen startade Linda och Companero i klassen LB3. De vann på 69,4 procent.

Magisk debut

Nästa klass de ställde upp i var LA3. Där vann Monika Karlsson från hemmaklubben med Fire Walk With Me på 73,8 procent. Linda bev tvåa på 70 procent. Och så var det dags för debuten i LA4 för Linda och Companero på andra tävlingsdagen. De kammade hem segern på 60,5 procent. Vilken debut!