2015-09-10 06:00

2015-09-10 06:00

Aron and the boys på Tuppen

SÄFFLE: Country och rock

På lördag, den 12 september, spelar Aron and the boys på Galna Tuppen.

Då bjuder Urban Kvarnström, Kenneth Stålhandske, Mikael Gunnarsson, Thomas Aronsson och Jesper Stolpe på bland annat country och rock. De har en bred repertoar med bland annat låtar av Johnny Cash, Lars Winnerbäck, Sven-Ingvars och John Fogerty. Det kommer också att vara en liten öppen scen under kvällen för den som vill komma upp och göra ett spontant framträdande.

Då bjuder Urban Kvarnström, Kenneth Stålhandske, Mikael Gunnarsson, Thomas Aronsson och Jesper Stolpe på bland annat country och rock. De har en bred repertoar med bland annat låtar av Johnny Cash, Lars Winnerbäck, Sven-Ingvars och John Fogerty. Det kommer också att vara en liten öppen scen under kvällen för den som vill komma upp och göra ett spontant framträdande.