2015-09-07 15:32

2015-09-07 15:32

Två storvinster samma dag

SÄFFLE: Monstersystemet gav utdelning

Sju rätt på V75 och 13 rätt på stryktipset kammade tillsammans hem 216 000 kronor för Lundells spelbutik och dess andelsköpare i lördags.
– Det var en trevlig kväll, säger Roger Pettersson på Lundells i Säffle.

Det var en bra dag för de totalt 51 andelsköparna som spelat på V75 eller stryktipset i lördags. Alla hade spelat på det så kallade ”Monstersystemet”, som är Roger Petterssons egna koncept. Där köper kunderna ett andelsspel i travet eller stryktipset för 500 kronor.

Detta är ett system som han kört med i ungefär nio månader nu, dock med varierad framgång. Han berättar att det till en början gick väldigt bra, men sedan att det gick sämre under våren och sommaren. Men nu kom vinsten alla andelsköparna väntat på, och totalt gav det en utdelning på hela 216 000 kronor.

”Första gången”

Sju rätt på travet gav totalt 173 000 kronor, där 25 stycken andelsköpare van 6925 kronor per andel. Under kvällen kom även resultatet för styrktipset där vinsten på 13 rätt blev på ungefär 21 500 kronor på två identiska system, så totalt 43 000 kronor. Det var 26 stycken andelsköpare som då vann 1650 kronor per andel.

– Det är första gången som vi vunnit två sådana här rejäla vinster samtidigt, säger Roger.

Svårt spel

”Monstersystemet” har tidigare gett en annan storvinst, men lördagens vinst gav en större summa per andel och andelsköparna fick mer än dubbelt så mycket i utdelning. Det har också blivit en del småvinster som ändå gjort att det rullat på. Kanske att systemet drar lite mer folk nu efter vinsten och man sett att det har framgång.

– V75 är ett såpass svårt spel, så jag tror att det är rätt upplägg att få ihop många och spela tillsammans och därmed få en större chans att vinna, säger Roger.

Inför sista loppet på travet i lördags hade man chans på 2,5 miljoner, vilket Roger menar visar vilket potential ”monstersystemet” har. För tre veckor sedan hade man 6 rätt inför sista loppet och var nära 600 000 kronor.

– Jag tror att detta är ett fungerande koncept och att det har visat god potential. Folk kan se att det finns en chans för vinst, avslutar Roger.

Han berättar också ”monstersystemet” har spridit sig till andra orter. I Älvängen har man nu också börjat med dessa system efter att man sett framgången i Säffle.

Det var en bra dag för de totalt 51 andelsköparna som spelat på V75 eller stryktipset i lördags. Alla hade spelat på det så kallade ”Monstersystemet”, som är Roger Petterssons egna koncept. Där köper kunderna ett andelsspel i travet eller stryktipset för 500 kronor.

Detta är ett system som han kört med i ungefär nio månader nu, dock med varierad framgång. Han berättar att det till en början gick väldigt bra, men sedan att det gick sämre under våren och sommaren. Men nu kom vinsten alla andelsköparna väntat på, och totalt gav det en utdelning på hela 216 000 kronor.

”Första gången”

Sju rätt på travet gav totalt 173 000 kronor, där 25 stycken andelsköpare van 6925 kronor per andel. Under kvällen kom även resultatet för styrktipset där vinsten på 13 rätt blev på ungefär 21 500 kronor på två identiska system, så totalt 43 000 kronor. Det var 26 stycken andelsköpare som då vann 1650 kronor per andel.

– Det är första gången som vi vunnit två sådana här rejäla vinster samtidigt, säger Roger.

Svårt spel

”Monstersystemet” har tidigare gett en annan storvinst, men lördagens vinst gav en större summa per andel och andelsköparna fick mer än dubbelt så mycket i utdelning. Det har också blivit en del småvinster som ändå gjort att det rullat på. Kanske att systemet drar lite mer folk nu efter vinsten och man sett att det har framgång.

– V75 är ett såpass svårt spel, så jag tror att det är rätt upplägg att få ihop många och spela tillsammans och därmed få en större chans att vinna, säger Roger.

Inför sista loppet på travet i lördags hade man chans på 2,5 miljoner, vilket Roger menar visar vilket potential ”monstersystemet” har. För tre veckor sedan hade man 6 rätt inför sista loppet och var nära 600 000 kronor.

– Jag tror att detta är ett fungerande koncept och att det har visat god potential. Folk kan se att det finns en chans för vinst, avslutar Roger.

Han berättar också ”monstersystemet” har spridit sig till andra orter. I Älvängen har man nu också börjat med dessa system efter att man sett framgången i Säffle.