2015-08-17 11:03

2015-08-17 11:03

Piskade sin fru

SÄFFLE: Säfflebo åtalad

En 55-årig Säfflebo har blivit åtalad för misshandel sedan han piskat sin hustru med ett bälte.

Misshandeln inträffade i en villa i Säffle i oktober förra året. Enligt åtalet ska mannen då ha misshandlat och skadat sin hustru genom slag och sparkar mot huvud och kropp men också genom att piska henne på ryggen och benen med ett bälte.

Mannen plågade också kvinnan genom att dra henne i håret, sparka på henne och slå henne i ansiktet, huvudet och på kroppen. Flera av slagen utdelade han med ett bälte lindat runt handen. Han slog henne också i ryggen med ett vedträ.

'Mannen förnekar att han skulle ha misshandlat hustrun men åklagaren anser att vittnesmål samt skador och sår bevisar att kvinnan blivit misshandlad av honom.

Misshandeln inträffade i en villa i Säffle i oktober förra året. Enligt åtalet ska mannen då ha misshandlat och skadat sin hustru genom slag och sparkar mot huvud och kropp men också genom att piska henne på ryggen och benen med ett bälte.

Mannen plågade också kvinnan genom att dra henne i håret, sparka på henne och slå henne i ansiktet, huvudet och på kroppen. Flera av slagen utdelade han med ett bälte lindat runt handen. Han slog henne också i ryggen med ett vedträ.

'Mannen förnekar att han skulle ha misshandlat hustrun men åklagaren anser att vittnesmål samt skador och sår bevisar att kvinnan blivit misshandlad av honom.