2015-07-25 18:06

2015-07-26 16:39

Succé för Säffle Pride

SÄFFLE: Vilken fest det blev!

Massor med folk tågade i dag genom Säffle i regnbågens färger. Säffles allra första Pridefestival blev en succé!

Det var glädje, sång och dans i tåget som aldrig verkade ta slut. Säfflebor, hemvändare och hitresta tågade genom stan för kärleken och för mångfalden. Temat var Ett öppnare Säffle och det var många som trotsade regnet för att delta i dagens festligheter. När det långa tåget gått genom stan väntade tal, sång, musik och dans i Kanalparken.

Det var glädje, sång och dans i tåget som aldrig verkade ta slut. Säfflebor, hemvändare och hitresta tågade genom stan för kärleken och för mångfalden. Temat var Ett öppnare Säffle och det var många som trotsade regnet för att delta i dagens festligheter. När det långa tåget gått genom stan väntade tal, sång, musik och dans i Kanalparken.