2015-07-20 15:48

2015-07-20 16:04

Misshandlade kvinna efter brutet kontaktförbud

SÄFFLE

En 53-årig man misstänks för grov misshandel, brott mot kontaktförbud, våldsamt motstånd och narkotikabrott. Händelsen skedde under fredagskvällen strax innan klockan 20. En polispatrull blev kallad till en adress i Säffle gällande pågående misshandel. När polisen kom dit var gärningsmannen inte kvar på platsen. Ambulans tillkallades.

Mannen ska ha sökt upp en 45-årig kvinna trots besöksförbud i hennes hem och då startat misshandeln. När polisen fått tag på mannen drygt en timme senare ska han ha varit berusad, haft narkotikaklassade tabletter på sig samt vägrat kroppsvisitation och gjort motstånd.

En 53-årig man misstänks för grov misshandel, brott mot kontaktförbud, våldsamt motstånd och narkotikabrott. Händelsen skedde under fredagskvällen strax innan klockan 20. En polispatrull blev kallad till en adress i Säffle gällande pågående misshandel. När polisen kom dit var gärningsmannen inte kvar på platsen. Ambulans tillkallades.

Mannen ska ha sökt upp en 45-årig kvinna trots besöksförbud i hennes hem och då startat misshandeln. När polisen fått tag på mannen drygt en timme senare ska han ha varit berusad, haft narkotikaklassade tabletter på sig samt vägrat kroppsvisitation och gjort motstånd.