2015-07-17 06:56

2015-07-17 06:56

Vittnen stoppade inbrottstjuvar

Polisen tackar för vaken observation och hjälp att fånga tjuvar i Säffle.

I torsdags tackade värmlandspolisen på sin facebooksida för hjälpen att fånga inbrottstjuvar. Det var på onsdagen, strax före midnatt, som några privatpersoner observerade två personer som kunde tänkas hålla på att bryta sig in i en bostad på orten.

Polisen tyckte att privatpersonerna lämnade mycket bra uppgifter som kunde leda till ett gripande. Samt att polisen var i närheten på grund av de tidigare inbrotten i området och hade med en extraresurs, så kunde en av de två misstänkta männen gripas på flyende fot.

Polisen kunde konstatera att ett inbrottsförsök hade skett och tackade för vaken observation och hjälp i ärendet.

I torsdags tackade värmlandspolisen på sin facebooksida för hjälpen att fånga inbrottstjuvar. Det var på onsdagen, strax före midnatt, som några privatpersoner observerade två personer som kunde tänkas hålla på att bryta sig in i en bostad på orten.

Polisen tyckte att privatpersonerna lämnade mycket bra uppgifter som kunde leda till ett gripande. Samt att polisen var i närheten på grund av de tidigare inbrotten i området och hade med en extraresurs, så kunde en av de två misstänkta männen gripas på flyende fot.

Polisen kunde konstatera att ett inbrottsförsök hade skett och tackade för vaken observation och hjälp i ärendet.