2015-07-08 16:25

2015-07-08 16:25

Ytterligare ett inbrott

SÄFFLE

Natten till onsdag skedde ännu ett inbrott. Tjuven eller tjuvarna tog sig in i ett hus i Norelund när målsäganden var hemma. När kvinnan som bor i huset gick ner upptäckte hon att ett fönster var öppet och att en bärbar dator fattades. Dessutom hade en handväska med bland annat en plånbok och en hurts med smycken försvunnit. En polispatrull kom till platsen och enligt polisen återfanns väskan, med plånbok och pengar, samt hurtsen med smyckena i närheten av huset.

Natten till onsdag skedde ännu ett inbrott. Tjuven eller tjuvarna tog sig in i ett hus i Norelund när målsäganden var hemma. När kvinnan som bor i huset gick ner upptäckte hon att ett fönster var öppet och att en bärbar dator fattades. Dessutom hade en handväska med bland annat en plånbok och en hurts med smycken försvunnit. En polispatrull kom till platsen och enligt polisen återfanns väskan, med plånbok och pengar, samt hurtsen med smyckena i närheten av huset.