2015-06-16 12:00

2015-06-16 12:00

Bondemarknader startar i Säffle

SÄFFLE: Sommarmarknader på torget

Under juli månad kommer det att ställas till med bondemarknad på Stortorget alla lördagar.

På plats kommer det finnas ett varierat lokalt utbud av såväl mat, hantverk och blommor. Föreningen bakom Skördefesten kommer att finnas på plats för att dela ut programmen då de kommit från tryckeriet. Arrangörer är Säffle kommun och föreningen Elsa.

– Ända sedan jag börja i Säffle har det funnits ett önskemål om en sådan typ av marknad på Stortorget. Det känns riktigt kul att vi nu har ett gäng som vill leverera en sådan, säger Daniel Olsson som jobbar med centrumutveckling i Säffle kommun.

På plats kommer det finnas ett varierat lokalt utbud av såväl mat, hantverk och blommor. Föreningen bakom Skördefesten kommer att finnas på plats för att dela ut programmen då de kommit från tryckeriet. Arrangörer är Säffle kommun och föreningen Elsa.

– Ända sedan jag börja i Säffle har det funnits ett önskemål om en sådan typ av marknad på Stortorget. Det känns riktigt kul att vi nu har ett gäng som vill leverera en sådan, säger Daniel Olsson som jobbar med centrumutveckling i Säffle kommun.