2015-06-15 14:04

2015-06-15 14:04

Diande kattmamma sökes

SÄFFLE

I går hittades fyra kattungar i ett båthus utanför Säffles tätort. Kattmamman har lämnat ungarna, och Djurskyddet Säffle-Åmål hade på måndagseftermiddagen inte hittat henne.

En diande kattmamma efterlyses därför. ”Vi ska försöka fånga in kattmamman om hon är i närheten, men det finns risk för att mamman är förvildad eftersom hon lagt kattungarna långt från några hus”; säger man hos Djurskyddet som tacksamt tar emot tips om diande kattmammor som kan ”adoptera” kattungarna. Kontakten sker via mail på: saffle-amal@djurskyddet.se.

En diande kattmamma efterlyses därför. ”Vi ska försöka fånga in kattmamman om hon är i närheten, men det finns risk för att mamman är förvildad eftersom hon lagt kattungarna långt från några hus”; säger man hos Djurskyddet som tacksamt tar emot tips om diande kattmammor som kan ”adoptera” kattungarna. Kontakten sker via mail på: saffle-amal@djurskyddet.se.