2015-06-15 12:07

2015-06-15 12:08

Carin sommarbloggar från Säffle

SÄFFLE: Live-bloggande i sommar

Carin Handsdotter Bladh, även känd som Carin Coach från NWT:s Arbete & Ekonomi-bilaga kommer att blogga från sommar-Säffle i år.

Under åtta veckor kommer hon att besöka evenemang, butiker och andra sköna platser och med egna ord berätta för omvärlden vad som försiggår i Säffle under sommaren.

Det är tillsammans med föreningen Elsa som Carin kommer ta sig an uppgiften.

– Jag flyttade till Säffle för ungefär ett år sedan och hade aldrig kunnat tro att det fanns så mycket att se och göra här. Jag kom i kontakt med kommunens centrumsamordnare och på den vägen även föreningen som nappade på idén.

– Vi tycker det ska bli jättekul att testa den här typen av marknadsföring som mer berättar en historia än tipsar om vad som ska ske, säger Daniel Olsson, Säffle kommun som jobbar tillsammans med föreningen Elsa.

Live-blogg

Carin kommer att blogga ifrån allt bakgårdskonserter till vikingating och torgfest, men även från butikerna och sköna hängställen i stan. Hon kommer inleda sin resa genom att blogga direkt från Holgers uteservering kring lunchtid på tisdag den 16 juni och då är man varmt välkommen att komma dit och tipsa om sina egna sommarfavoriter i Säffle samt ta en selfie med Carin som hamnar på bloggen.

Under åtta veckor kommer hon att besöka evenemang, butiker och andra sköna platser och med egna ord berätta för omvärlden vad som försiggår i Säffle under sommaren.

Det är tillsammans med föreningen Elsa som Carin kommer ta sig an uppgiften.

– Jag flyttade till Säffle för ungefär ett år sedan och hade aldrig kunnat tro att det fanns så mycket att se och göra här. Jag kom i kontakt med kommunens centrumsamordnare och på den vägen även föreningen som nappade på idén.

– Vi tycker det ska bli jättekul att testa den här typen av marknadsföring som mer berättar en historia än tipsar om vad som ska ske, säger Daniel Olsson, Säffle kommun som jobbar tillsammans med föreningen Elsa.

Live-blogg

Carin kommer att blogga ifrån allt bakgårdskonserter till vikingating och torgfest, men även från butikerna och sköna hängställen i stan. Hon kommer inleda sin resa genom att blogga direkt från Holgers uteservering kring lunchtid på tisdag den 16 juni och då är man varmt välkommen att komma dit och tipsa om sina egna sommarfavoriter i Säffle samt ta en selfie med Carin som hamnar på bloggen.