2015-06-12 17:47

2015-06-12 17:47

Grundenten firades stort

SÄFFLE: Avslutning för Säffles niondeklassare

I torsdags var det dags för kommunens niondeklassare att möta familj och vänner.

De hade kommit för att gratulera med blommor och uppblåsbara badleksaker.

Tegnérskolans elever kom ut från Säffle kyrka och Höglundaskolans elever gick ut från hotellet. Där ute möttes de av nära och kära som kommit för att gratulera dem. Efter alla gratulationshälsningar och kramar samlade eleverna ihop sig klassvis och åkte flak genom stan.

En rad elever vid kommunens högstadieskolor fick ta emot premier i samband med avslutningen.

Tegnérskolan

För högsta poängsumma i varje årskurs: 9A - Sofia Ekberg, 9B - Magdalena Berghel, 9C - Agnes Rudander, 9C - Olivia Johansson, 9C - Ida Gustafsson, 9D - Julia Edvardsson, 9E - Hanna Olsson, 9E - Noami Hussman, 9E - Tova Lilja, 8A - Jakob Sirén, 8A - David Espedalen, 8A - David Jansson, 8B - Maja Ingman, 8B - Emma Rinaldo, 8C - William Woxnerud, 8C - Joy Östlund, 7A - Linnea Westberg, 7A - Daniel Lithner, 7A - Tilde Rudander, 7C - Alma Melitchenko, 7D - Emil Eld, 7E - Pernilla Lander Nordin, 7E - Fanny Fröling, 7E - Christoffer Näs, 7E - Anton Espedalen, 7E - Anton Ingves, 7F - Åsa Olsson, 7F - Evelina Persson.

För bidrag till positiv utveckling i klassen eller för flit och framsteg: 9A - Klara Bergqvist, 9B - Oscar Opperud, 9C - Ebba Englund, 9D - Rasmus Andersson, 9E - Wiktoria Lindblom, Språkklass år 9 - Batoul Altoun (åk 9), 8A - Christoffer Johansson Linde, 8B - Marcus Andersson, 8C - Joy Östlund, 8D - Elin Johansson, Språkklass år 8 - Judi Mohammad , 7A - Felicia Olofsson Englund, 7B - Johan Emmanuelsson, 7C - Elin Almberg, 7D - Rebecca Olsson, 7E - Viktor Enoksson, 7F - Linnéa Jareke, Språkklass år 7 - Amal Yahia Abdulrahim.

Säffle Konstförenings stipendie: 9D - Tove Zetterström, 9E - Evelina Jansson Ström

Redins premiefond (eleverna utser den elev i klassen som visat bästa kamratliga uppträdandet och gentlemannaskapet): 9A - Emil Jansson, 9B - Oscar Opperud, 9B - Erik Larsson, 9C - Ricky Risk Risk, 9C - Oscar Säily Jonsson, 9D - Julia Edvardsson, 9E - Victoria Lindblom, 9E - Andreas Danielsson.

Höglundaskolan

För högsta poängsumma i varje klass: 9B - Michaela Andreasson, 9B - Julia Olsson, 9C - Fanny Anderberg, 9C - Valentina Baranova, 9C - Eric Dersjö, 9C - Simone Tello Münster, 8A - Ella Hardin, 8A - Siri Hardin, 8A - Fredrik Thörner, 8B - Angelica Carlsson, 7A - Johanna Brink, 7A - Filip Fjälltorp, 7B - Andrea Ax, 7B - Aurora Fejzullahu.

För bidrag till positiv utveckling i klassen eller för flit och framsteg: 9A - Nora Myrén, 9B - Adam Karlsson, 9C - Johanna Nilsson, 8A - Ninni Andersson, 8B - Josefine Vidén, 7A - Robin Dahlström , 7B - Klaudia Szklarz.

Säffle Konstförenings stipendium: 9A - Ruben Johansson, 9A - Hampus Vestlund, 9B - Nontachai Khunthuan, 9C - Valentina Baranova.

Redins premiefond (eleverna utser den elev i klassen som visat bästa kamratliga uppträdandet och gentlemannaskapet): 9A - Irina Baranova, 9A - Klara Fernlöf, 9B - Aria Rahmani, 9B - Marcus Andersson Bengtsson, 9C - Emil Aronsson, 9C - Sofia Danielsson, 9C - Simone Tello Münster.

Tegnérskolans elever kom ut från Säffle kyrka och Höglundaskolans elever gick ut från hotellet. Där ute möttes de av nära och kära som kommit för att gratulera dem. Efter alla gratulationshälsningar och kramar samlade eleverna ihop sig klassvis och åkte flak genom stan.

En rad elever vid kommunens högstadieskolor fick ta emot premier i samband med avslutningen.

Tegnérskolan

För högsta poängsumma i varje årskurs: 9A - Sofia Ekberg, 9B - Magdalena Berghel, 9C - Agnes Rudander, 9C - Olivia Johansson, 9C - Ida Gustafsson, 9D - Julia Edvardsson, 9E - Hanna Olsson, 9E - Noami Hussman, 9E - Tova Lilja, 8A - Jakob Sirén, 8A - David Espedalen, 8A - David Jansson, 8B - Maja Ingman, 8B - Emma Rinaldo, 8C - William Woxnerud, 8C - Joy Östlund, 7A - Linnea Westberg, 7A - Daniel Lithner, 7A - Tilde Rudander, 7C - Alma Melitchenko, 7D - Emil Eld, 7E - Pernilla Lander Nordin, 7E - Fanny Fröling, 7E - Christoffer Näs, 7E - Anton Espedalen, 7E - Anton Ingves, 7F - Åsa Olsson, 7F - Evelina Persson.

För bidrag till positiv utveckling i klassen eller för flit och framsteg: 9A - Klara Bergqvist, 9B - Oscar Opperud, 9C - Ebba Englund, 9D - Rasmus Andersson, 9E - Wiktoria Lindblom, Språkklass år 9 - Batoul Altoun (åk 9), 8A - Christoffer Johansson Linde, 8B - Marcus Andersson, 8C - Joy Östlund, 8D - Elin Johansson, Språkklass år 8 - Judi Mohammad , 7A - Felicia Olofsson Englund, 7B - Johan Emmanuelsson, 7C - Elin Almberg, 7D - Rebecca Olsson, 7E - Viktor Enoksson, 7F - Linnéa Jareke, Språkklass år 7 - Amal Yahia Abdulrahim.

Säffle Konstförenings stipendie: 9D - Tove Zetterström, 9E - Evelina Jansson Ström

Redins premiefond (eleverna utser den elev i klassen som visat bästa kamratliga uppträdandet och gentlemannaskapet): 9A - Emil Jansson, 9B - Oscar Opperud, 9B - Erik Larsson, 9C - Ricky Risk Risk, 9C - Oscar Säily Jonsson, 9D - Julia Edvardsson, 9E - Victoria Lindblom, 9E - Andreas Danielsson.

Höglundaskolan

För högsta poängsumma i varje klass: 9B - Michaela Andreasson, 9B - Julia Olsson, 9C - Fanny Anderberg, 9C - Valentina Baranova, 9C - Eric Dersjö, 9C - Simone Tello Münster, 8A - Ella Hardin, 8A - Siri Hardin, 8A - Fredrik Thörner, 8B - Angelica Carlsson, 7A - Johanna Brink, 7A - Filip Fjälltorp, 7B - Andrea Ax, 7B - Aurora Fejzullahu.

För bidrag till positiv utveckling i klassen eller för flit och framsteg: 9A - Nora Myrén, 9B - Adam Karlsson, 9C - Johanna Nilsson, 8A - Ninni Andersson, 8B - Josefine Vidén, 7A - Robin Dahlström , 7B - Klaudia Szklarz.

Säffle Konstförenings stipendium: 9A - Ruben Johansson, 9A - Hampus Vestlund, 9B - Nontachai Khunthuan, 9C - Valentina Baranova.

Redins premiefond (eleverna utser den elev i klassen som visat bästa kamratliga uppträdandet och gentlemannaskapet): 9A - Irina Baranova, 9A - Klara Fernlöf, 9B - Aria Rahmani, 9B - Marcus Andersson Bengtsson, 9C - Emil Aronsson, 9C - Sofia Danielsson, 9C - Simone Tello Münster.