2015-05-25 11:06

2015-05-25 11:06

Samlade säljare från hela världen

SÄFFLE: IMI CCI höll internationellt seminarium på Krokstad

Under fyra dagar har 31 säljare från 11 olika länder deltagit i ett seminarium på Krokstad herrgård för att lära sig om företagets nya ångventiler.

– Vi bygger en global kunskapsplattform för att framgångsrikt kunna sälja produkter. Genom att vi är ett globalt företag så får vi slagkraft och når ut med produkter från Säffle till hela världen, säger Ingmar Karlsson, produktchef på IMI CCI.

Båt och kanot

Seminariet samlade säljare från Ryssland, Österrike, Sydkorea, Indien, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Malaysia, Brasilien, Italien, Serbien och Japan. När säljarna nu återvänder till sina länder är tanken att de ska kunna marknadsföra de nya ångventilerna för kraftvärme- och processindustrin.

– Det kan handla om att vi vill nå ut till sockerbruk, avsaltningsanläggningar, fjärrvärmesystem och annan processindustri, säger Ingmar Karlsson.

Under seminariet har det förutom föreläsningar även funnits tid för att uppleva trakten kring Säffle. Bland annat har deltagarna fått åka på båttur i Vänern och paddla kanot vid Naturbyn i Långserud. Många av deltagarna kommer från storstäder och att få uppleva den svenska naturen gjorde stort intryck.

– Säffle är väldigt vackert och vi har fått komma nära naturen. Det har varit trevligt att få besöka företaget här, säger Modupe Famurewa från Nigeria, som besökte Sverige för första gången.

Han får medhåll av Paulo Pessoa, säljare från Brasilien.

– Att få komma hit har varit fantastiskt.

– Vi bygger en global kunskapsplattform för att framgångsrikt kunna sälja produkter. Genom att vi är ett globalt företag så får vi slagkraft och når ut med produkter från Säffle till hela världen, säger Ingmar Karlsson, produktchef på IMI CCI.

Båt och kanot

Seminariet samlade säljare från Ryssland, Österrike, Sydkorea, Indien, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Malaysia, Brasilien, Italien, Serbien och Japan. När säljarna nu återvänder till sina länder är tanken att de ska kunna marknadsföra de nya ångventilerna för kraftvärme- och processindustrin.

– Det kan handla om att vi vill nå ut till sockerbruk, avsaltningsanläggningar, fjärrvärmesystem och annan processindustri, säger Ingmar Karlsson.

Under seminariet har det förutom föreläsningar även funnits tid för att uppleva trakten kring Säffle. Bland annat har deltagarna fått åka på båttur i Vänern och paddla kanot vid Naturbyn i Långserud. Många av deltagarna kommer från storstäder och att få uppleva den svenska naturen gjorde stort intryck.

– Säffle är väldigt vackert och vi har fått komma nära naturen. Det har varit trevligt att få besöka företaget här, säger Modupe Famurewa från Nigeria, som besökte Sverige för första gången.

Han får medhåll av Paulo Pessoa, säljare från Brasilien.

– Att få komma hit har varit fantastiskt.