2015-05-19 06:00

2015-05-19 09:30

Berätta om ST-löpet!

HALLÅ DÄR...

... Rävis, ST:s maskot som laddar för fullt inför alla barns lopp – ST-löpet som anordnas som första lopp under Säffle Stadslopp.

– Det är ett superkul lopp för alla människobarn födda mellan 2004 och 2010. Jag finns med och peppar barnen som springer och tar emot dem när de rusar in i mål.

Hur långt är det?

– 1,5 kilometer. På människospråk brukar det kallas lagom långt.

Hur gör man för att anmäla sig?

– Man går in på safflestadslopp.se. Det är jättelätt. Det kostar 50 kronor om man vill vara med. Om jag var människobarn skulle jag springa, men de säger här på ST att loppet inte är öppet för rävar...

– Det är ett superkul lopp för alla människobarn födda mellan 2004 och 2010. Jag finns med och peppar barnen som springer och tar emot dem när de rusar in i mål.

Hur långt är det?

– 1,5 kilometer. På människospråk brukar det kallas lagom långt.

Hur gör man för att anmäla sig?

– Man går in på safflestadslopp.se. Det är jättelätt. Det kostar 50 kronor om man vill vara med. Om jag var människobarn skulle jag springa, men de säger här på ST att loppet inte är öppet för rävar...