2015-05-15 14:34

2015-05-15 14:34

Festslut med knivskärning

SÄFFLE

Natten till Kristi Himmelfärdsdagen var det fest i en lägenhet på Höglunda i Säffle. Men festen slutade abrupt när en av deltagarna reste sig upp och slog till en annan deltagare i huvudet med en kniv.

Bladet rev upp ett sår som tvingade offret att uppsöka akuten i Karlstad. När tillkallad polis kom till platsen var gärningsmannen redan borta men på fredagsförmiddagen plockade polisen upp en 24-årig man som misstänkt. Han förhördes och anhölls sedan. Brottsrubriceringen är grov misshandel.

Bladet rev upp ett sår som tvingade offret att uppsöka akuten i Karlstad. När tillkallad polis kom till platsen var gärningsmannen redan borta men på fredagsförmiddagen plockade polisen upp en 24-årig man som misstänkt. Han förhördes och anhölls sedan. Brottsrubriceringen är grov misshandel.