2015-04-06 15:53

2015-04-06 15:54

Dags för tjejkväll på stan!

SÄFFLE: Goodiebags och aktiviteter

På torsdag är det läge att shoppa loss under kvällstimmarna, när Föreningen Elsa anordnar Tjejkväll i Säffle centrum.

Det är dags att samla ihop tjejerna och ta sikte på butikerna. Torsdagens tjejkväll kommer att bjuda på såväl erbjudanden som aktiviteter. Goodiebags delas ut på torget, och i anslutning till utdelningen finns ST:s chefredaktör Solveig Voyce, som är kvällens DJ. Hon kommer att spela sköna låtar under kvällen. Levande musik blir det också, signerat Frida och Linnéa Liljeqvist som spelar i Sagasalongens foajé.

Det är dags att samla ihop tjejerna och ta sikte på butikerna. Torsdagens tjejkväll kommer att bjuda på såväl erbjudanden som aktiviteter. Goodiebags delas ut på torget, och i anslutning till utdelningen finns ST:s chefredaktör Solveig Voyce, som är kvällens DJ. Hon kommer att spela sköna låtar under kvällen. Levande musik blir det också, signerat Frida och Linnéa Liljeqvist som spelar i Sagasalongens foajé.