2015-03-20 19:00

2015-03-20 19:00

Hur många ägg finns i korgen?

TÄVLA MED ST: Populär tävling är tillbaka

Nu är det äntligen dags för ST:s populära tävling där det gäller att klura ut hur många ägg som finns i korgen ni ser på bilden.

I flera decennier har Säffle-Tidningens läsare fått gissa antalet ägg i en korg, för att på det sättet försäkra sig om att ha gott om ägg till påsk. Traditionen hålls självklart vid liv, ingen äggbrist i år heller!

Tävlingen går ut på att Du, läsare, ska gissa hur många ägg som ligger i korgen du ser på bilden här intill. Lagom till påsk avslöjar vi vem som får hämta korgen på Coop Extra i Säffle. Det är nämligen förstapriset i vår tävling – vinnaren får alla äggen! Den som gissar rätt vinner korgen, finns ingen med rätt antal så är det den som gissat närmast som vinner. Har flera gissat rätt, lottar vi ut den.

Extravinster

Gör nu såhär: Skicka oss ett kort med din gissning, skriv med ditt namn och din adress och skicka till oss på adressen Säffle-Tidningen, Box 33, 661 21 Säffle. Skriv gärna stort på kortet/kuvertet vilken siffra du tror, det underlättar för oss att få fram vinnaren.

Du kan också lägga ditt tävlingsbidrag i vår brevlåda, som sitter på Kaptensgatan 2 utanför ST:s entré.

Vi vill ha ditt bidrag senast klockan 12.00 på måndag den 30 mars. Vi delar ut fem extravinster om ett tolvpack ägg också. Så passa på att tävla!

Vinnarna presenteras i ST tisdag den 31 mars.

I flera decennier har Säffle-Tidningens läsare fått gissa antalet ägg i en korg, för att på det sättet försäkra sig om att ha gott om ägg till påsk. Traditionen hålls självklart vid liv, ingen äggbrist i år heller!

Tävlingen går ut på att Du, läsare, ska gissa hur många ägg som ligger i korgen du ser på bilden här intill. Lagom till påsk avslöjar vi vem som får hämta korgen på Coop Extra i Säffle. Det är nämligen förstapriset i vår tävling – vinnaren får alla äggen! Den som gissar rätt vinner korgen, finns ingen med rätt antal så är det den som gissat närmast som vinner. Har flera gissat rätt, lottar vi ut den.

Extravinster

Gör nu såhär: Skicka oss ett kort med din gissning, skriv med ditt namn och din adress och skicka till oss på adressen Säffle-Tidningen, Box 33, 661 21 Säffle. Skriv gärna stort på kortet/kuvertet vilken siffra du tror, det underlättar för oss att få fram vinnaren.

Du kan också lägga ditt tävlingsbidrag i vår brevlåda, som sitter på Kaptensgatan 2 utanför ST:s entré.

Vi vill ha ditt bidrag senast klockan 12.00 på måndag den 30 mars. Vi delar ut fem extravinster om ett tolvpack ägg också. Så passa på att tävla!

Vinnarna presenteras i ST tisdag den 31 mars.