2015-03-10 13:57

2015-03-11 08:04

Knarkpåverkade bilister stoppades

SÄFFLE

(UPPDATERAD) Tre narkotikabrott på två dagar har upptäckts av polisen i Säffle. Sju personer totalt har blivit misstänkta för olika typer av drogrelaterade brott.

Det första inträffade strax före klockan 17 på måndagen. Då stoppade polisen en bil i Säffle. Den 23-åriga föraren blev misstänkt för att ha kört knarkpåverkad. Med sig hade han två män som också blev misstänkta för att vara drogpåverkade. De tre är mellan 23 och 27 år gamla och alla fick följa med till stationen för provtagning. De blev misstänkta för drograttfylleri respektive ringa narkotikabrott.

Tre togs

Vid 21-tiden på måndagskvällen stoppades ytterligare en drogpåverkad bilist i Säffle. Mannen, 34 år gammal, fick också åka till stationen för att lämna prov. Även han blev misstänkt för drograttfylleri.

På tisdagskvällen var det dags igen. Polisen fattade misstanke om att tre män, 26, 24 och 23 år gamla, gjort sig skyldiga till narkotikabrott. De kontrollerades och blev misstänkta för narkotikabrott för eget bruk och innehav av narkotika.

Det första inträffade strax före klockan 17 på måndagen. Då stoppade polisen en bil i Säffle. Den 23-åriga föraren blev misstänkt för att ha kört knarkpåverkad. Med sig hade han två män som också blev misstänkta för att vara drogpåverkade. De tre är mellan 23 och 27 år gamla och alla fick följa med till stationen för provtagning. De blev misstänkta för drograttfylleri respektive ringa narkotikabrott.

Tre togs

Vid 21-tiden på måndagskvällen stoppades ytterligare en drogpåverkad bilist i Säffle. Mannen, 34 år gammal, fick också åka till stationen för att lämna prov. Även han blev misstänkt för drograttfylleri.

På tisdagskvällen var det dags igen. Polisen fattade misstanke om att tre män, 26, 24 och 23 år gamla, gjort sig skyldiga till narkotikabrott. De kontrollerades och blev misstänkta för narkotikabrott för eget bruk och innehav av narkotika.