2015-02-26 06:00

2015-02-26 06:00

Kul på sportlovet

SPORTLOV: Full fart i Tegnérhallen

Sportlovslediga barn med spring i benen har alla möjligheter att röra på sig under veckan.

I tisdags samlades ett tiotal barn i Tegnérhallen när SK Sifhälla bjöd in till inomhusfotboll. Först var det barn i förskoleklass och lågstadiet som kom. Simon Lavén och Ephraim Lolo var ledare för gruppen.

– Vi gör allt möjligt. Övar teknik, skott och passningar, säger Simon Lavén.

– Och lite lek, lägger Ephraim till.

De började med att dela upp gruppen och köra teknikövningar. Avslutningsvis spelades det match.

När de hade spelat färdigt var det dags för mellanstadieeleverna att spela inomhusfotboll. Olle Skålén, Liam Andersson, Timmie Lundquist och Tage Skålén var fyra fotbollsspelare som kom till Tegnérhallen för att spela lite fotboll på lovet. De gillar både fotboll och hockey.

Vad är det som är så roligt med fotboll?

– Allt, konstaterar Tage.

För den som inte är lika förtjust i fotboll finns det mycket annat att välja på. Än återstår några dagar av sportlovet och är ni sugna på att göra något så erbjuds det under torsdagen förutom inomhusfotboll i Tegnérhallen bland annat fridykning i simhallen och hockey i ishallen.

I tisdags samlades ett tiotal barn i Tegnérhallen när SK Sifhälla bjöd in till inomhusfotboll. Först var det barn i förskoleklass och lågstadiet som kom. Simon Lavén och Ephraim Lolo var ledare för gruppen.

– Vi gör allt möjligt. Övar teknik, skott och passningar, säger Simon Lavén.

– Och lite lek, lägger Ephraim till.

De började med att dela upp gruppen och köra teknikövningar. Avslutningsvis spelades det match.

När de hade spelat färdigt var det dags för mellanstadieeleverna att spela inomhusfotboll. Olle Skålén, Liam Andersson, Timmie Lundquist och Tage Skålén var fyra fotbollsspelare som kom till Tegnérhallen för att spela lite fotboll på lovet. De gillar både fotboll och hockey.

Vad är det som är så roligt med fotboll?

– Allt, konstaterar Tage.

För den som inte är lika förtjust i fotboll finns det mycket annat att välja på. Än återstår några dagar av sportlovet och är ni sugna på att göra något så erbjuds det under torsdagen förutom inomhusfotboll i Tegnérhallen bland annat fridykning i simhallen och hockey i ishallen.