2015-02-25 16:26

2015-02-25 16:26

En Tjejkväll med stort T

KÅLSÄTER: Hårt arbete bakom välbesökt kväll

I fredags var det åter dags för en Tjejkväll med stort T i Kålsäters Folkets Hus. Det var fjärde gången man anordnade en kväll under detta tema.

Tjejer i åldrarna 18-100 år var välkomna och ett 35-tal hade mött upp.

Först var det mat och dryck på agendan som serverades i en god buffé. Monia Andersson hälsade alla välkomna. Malin Lundberg från Stilmagazinet i Åmål och Hanna Ortlieb från KappAhl i Töcksfors fanns på plats med totalt åtta mannekänger som visade vårmodet genom tre byten vardera. Alla längtade både till varmare tider och kanske nya kläder. Inspiration saknades inte. Som en extra knorr på mannekänguppvisningen visade Anette Gustafsson upp sin brudklänning som sytts av Hanna Ortlieb. Det var en trevlig överraskning även för Hanna.

Efter det att kläderna visats var det dags för kaffe med kladdkaka. Under tiden som detta avnjöts presenterade sex lokala utställare och försäljare sina produkter. Där fanns bland annat massage, originella smycken av skedar, kläder och smink samt inredningsdetaljer. Kvällen avslutades med allmänt mingel, prat med utställare och en del inköp gjordes.

Bakom arrangemanget stod Monia Andersson, Anette Gustafsson samt Hanna Ortlieb genom Kålsäters Bygdegårdsförening. Mycket arbete och förberedelser ligger bakom en sådan kväll och besökarna visade sin uppskattning samt hoppades på ett ”femårsjubileum” nästa år.

Tjejer i åldrarna 18-100 år var välkomna och ett 35-tal hade mött upp.

Först var det mat och dryck på agendan som serverades i en god buffé. Monia Andersson hälsade alla välkomna. Malin Lundberg från Stilmagazinet i Åmål och Hanna Ortlieb från KappAhl i Töcksfors fanns på plats med totalt åtta mannekänger som visade vårmodet genom tre byten vardera. Alla längtade både till varmare tider och kanske nya kläder. Inspiration saknades inte. Som en extra knorr på mannekänguppvisningen visade Anette Gustafsson upp sin brudklänning som sytts av Hanna Ortlieb. Det var en trevlig överraskning även för Hanna.

Efter det att kläderna visats var det dags för kaffe med kladdkaka. Under tiden som detta avnjöts presenterade sex lokala utställare och försäljare sina produkter. Där fanns bland annat massage, originella smycken av skedar, kläder och smink samt inredningsdetaljer. Kvällen avslutades med allmänt mingel, prat med utställare och en del inköp gjordes.

Bakom arrangemanget stod Monia Andersson, Anette Gustafsson samt Hanna Ortlieb genom Kålsäters Bygdegårdsförening. Mycket arbete och förberedelser ligger bakom en sådan kväll och besökarna visade sin uppskattning samt hoppades på ett ”femårsjubileum” nästa år.