2015-01-28 16:14

2015-01-28 16:14

Åtalas för misshandel

SVANSKOG: Man slog kvinna flera gånger

En Svanskogsbo åtalas vid Värmlands tingsrätt misstänkt för tre fall av misshandel. Han ska ha slagit en kvinna vid tre tillfällen förra året.

Enligt åtalet har Svanskogsbon som är i 60-årsåldern misshandlat en kvinna vid tre tillfällen under förra året. I augusti förra året ska mannen enligt åtalet ha orsakat smärta, skada och fraktur hos kvinnan genom att slå henne. I åtalet bedöms handlingen som grov eftersom kvinnan tillfogades svår kroppsskada.

Vid ett annat tillfälle, i oktober förra året, ska mannen ha slagit kvinnan mot hennes öga så att hon tappade medvetandet. I december förra året ska han ha sparkat henne på revbenen, slagit henne i ansiktet och knuffat henne så att hon föll i en trappa.

Mannen anhölls den 11 december förra året och häktades tre dagar senare. Nu åtalas han vid Värmlands tingsrätt misstänkt för grov misshandel på två punkter samt misshandel. Han har i förhör nekat till brotten.

Enligt åtalet har Svanskogsbon som är i 60-årsåldern misshandlat en kvinna vid tre tillfällen under förra året. I augusti förra året ska mannen enligt åtalet ha orsakat smärta, skada och fraktur hos kvinnan genom att slå henne. I åtalet bedöms handlingen som grov eftersom kvinnan tillfogades svår kroppsskada.

Vid ett annat tillfälle, i oktober förra året, ska mannen ha slagit kvinnan mot hennes öga så att hon tappade medvetandet. I december förra året ska han ha sparkat henne på revbenen, slagit henne i ansiktet och knuffat henne så att hon föll i en trappa.

Mannen anhölls den 11 december förra året och häktades tre dagar senare. Nu åtalas han vid Värmlands tingsrätt misstänkt för grov misshandel på två punkter samt misshandel. Han har i förhör nekat till brotten.