2016-05-02 10:46

2016-05-02 10:47

Därför blev Frölunda svenska mästare

WEBB-TV

PowerPlay-studion sammanfattar årets SHL-säsong och framför allt Frölundas SM-guld.

I första perioden diskuteras varför blev Frölunda svenska mästare? Panelen, med Björn Johnson, Peter Sibner och Uffe Bodin, analyserar lagbygget och filosofin som Roger Rönnberg och hans medarbetare har satt i Göteborg.

Hur man med hjälp av tålamod, långsiktighet och ett progressivt mindset har byggt ett vinnande lag.

I andra perioden blir det fullt fokus på den stundande VM-turneringen i Ryssland. Uffe listar turneringens på förhand fem bästa spelare och tittar på Tre Kronors möjligheter att ställa till med något positivt i Moskva. Viktor Fasth eller Jacob Markström – vem är värdig rollen som förstamålvakt i Tre Kronor?

I den tredje perioden är det fokus på Stanley Cup-slutspelet. Svenska Fans hockeyredaktör Niclas Viberg bjuder på de största snackisarna från Nordamerika och rankar slutspelets fem hittills bästa spelare.

Dessutom utses veckans hjälte och stolpskott (Mats Rosselli Olsen!).

I första perioden diskuteras varför blev Frölunda svenska mästare? Panelen, med Björn Johnson, Peter Sibner och Uffe Bodin, analyserar lagbygget och filosofin som Roger Rönnberg och hans medarbetare har satt i Göteborg.

Hur man med hjälp av tålamod, långsiktighet och ett progressivt mindset har byggt ett vinnande lag.

I andra perioden blir det fullt fokus på den stundande VM-turneringen i Ryssland. Uffe listar turneringens på förhand fem bästa spelare och tittar på Tre Kronors möjligheter att ställa till med något positivt i Moskva. Viktor Fasth eller Jacob Markström – vem är värdig rollen som förstamålvakt i Tre Kronor?

I den tredje perioden är det fokus på Stanley Cup-slutspelet. Svenska Fans hockeyredaktör Niclas Viberg bjuder på de största snackisarna från Nordamerika och rankar slutspelets fem hittills bästa spelare.

Dessutom utses veckans hjälte och stolpskott (Mats Rosselli Olsen!).