2015-12-03 16:57

2015-12-04 08:26

PowerPlay med Djurgården, NHL och flipp och flopp i SHL

Det femte avsnittet av studioprogrammet PowerPlay är här. Nu med Djurgårdens tekniske sportchef Thomas Johansson som gäst.

Han berättar bland annat om sin vision för Djurgården och hur klubben använder den avancerade statistiken som ett verktyg på vägen mot framgång.

Dessutom tar Svenska Fans hockeyredaktör Niclas Viberg upp de senaste snackisarna från NHL. Bland annat Patrick Kanes nya rekord med poäng i 20 raka matcher för en amerikansk spelare, Brandon Dubinskys brutala crosschecking på Sidney Crosby samt Viktor Arvidssons fula smäll på Buffalobacken Carlo Colaiacovo. Dessutom listar han de fem största amerikanska spelarna genom tiderna.

Uffe Bodin från hockeysverige.se listar de största fråge- och utropstecknen bland SHL:s spelare under hösten. Veckans hjälte och veckans stolpskott utses. Dessutom en intervju med Daniel Enestubbe, mannen bakom den nya boken "SHL", som vi lottar ut två exemplar av i en tävling.

Bakom PowerPlay står SvenskaFans.com, Hockeysverige.se och Eliteprospects.com och under en timme varannan vecka under hela säsongen kommer hockey-tv "av nördar, för nördar" här på nwt.se.

Han berättar bland annat om sin vision för Djurgården och hur klubben använder den avancerade statistiken som ett verktyg på vägen mot framgång.

Dessutom tar Svenska Fans hockeyredaktör Niclas Viberg upp de senaste snackisarna från NHL. Bland annat Patrick Kanes nya rekord med poäng i 20 raka matcher för en amerikansk spelare, Brandon Dubinskys brutala crosschecking på Sidney Crosby samt Viktor Arvidssons fula smäll på Buffalobacken Carlo Colaiacovo. Dessutom listar han de fem största amerikanska spelarna genom tiderna.

Uffe Bodin från hockeysverige.se listar de största fråge- och utropstecknen bland SHL:s spelare under hösten. Veckans hjälte och veckans stolpskott utses. Dessutom en intervju med Daniel Enestubbe, mannen bakom den nya boken "SHL", som vi lottar ut två exemplar av i en tävling.

Bakom PowerPlay står SvenskaFans.com, Hockeysverige.se och Eliteprospects.com och under en timme varannan vecka under hela säsongen kommer hockey-tv "av nördar, för nördar" här på nwt.se.