2018-07-05 16:49

2018-07-05 16:49

The Crew 2 - Kör i diket

Racing

The Crew 2Windows/PS4/Xbox OneUbisoftÅldersmärkning: 12
Betyg:

Allting måste vara öppna världar numera. Det är inte nödvändigtvis en kritik – jag gillar öppna världar. Men om de inte fylls med roliga saker att göra blir det ganska plågsamt att utforska dem. The Crew 2 är en stor, öppen värld skapad för oss att köra omkring i, med bilar, motorcyklar, flygplan och båtar. Och det är förvånansvärt sällan roligt.

Största boven i dramat är att körkänslan helt enkelt inte är särskilt bra. Den är inte katastrofal, men det är i grund och botten en ganska anonym arkadracer som drygas ut med en jäkla massa utfyllnad. Som bäst är det, udda nog, när du bara driver omkring ute på landsbygden mellan de stora städerna (kartan är en slags miniatyrversion av USA), borta från de tradiga tävlingarna med sina enerverande kommentatorer.

Efter några timmar orkar jag knappt ens delta i ordentliga racinglopp längre, helt enkelt för att jag inte orkar med mer av den patetiska dialog Ubisoft kryddat The Crew 2 med. Den är så pinsam att det blir direkt smärtsamt att lyssna på den. Dessutom har jag oerhört svårt att fatta varför jakten på internetföljare är den åtråvärda valutan i ännu ett bilspel. Jag skiter väl i hur många virtuella följare jag har på fejk-twitter. Jag bryr mig inte en som hur många det är på riktiga twitter.

The Crew 2 kunde varit ett fartfyllt, fokuserat racing spel. Jag gillar att du kan växla mellan land- luft- och vatten-fordon när du vill, och spelet är ganska tjusigt emellanåt. Men det är för tomt, för korkat och i jämförelse med till exempel Forza Horizon-spelen känns det lättviktigt och meningslöst. I skörden av nya bilspel är Wreckfest ett mer underhållande alternativ.

Joakim Kilman

Allting måste vara öppna världar numera. Det är inte nödvändigtvis en kritik – jag gillar öppna världar. Men om de inte fylls med roliga saker att göra blir det ganska plågsamt att utforska dem. The Crew 2 är en stor, öppen värld skapad för oss att köra omkring i, med bilar, motorcyklar, flygplan och båtar. Och det är förvånansvärt sällan roligt.

Största boven i dramat är att körkänslan helt enkelt inte är särskilt bra. Den är inte katastrofal, men det är i grund och botten en ganska anonym arkadracer som drygas ut med en jäkla massa utfyllnad. Som bäst är det, udda nog, när du bara driver omkring ute på landsbygden mellan de stora städerna (kartan är en slags miniatyrversion av USA), borta från de tradiga tävlingarna med sina enerverande kommentatorer.

Efter några timmar orkar jag knappt ens delta i ordentliga racinglopp längre, helt enkelt för att jag inte orkar med mer av den patetiska dialog Ubisoft kryddat The Crew 2 med. Den är så pinsam att det blir direkt smärtsamt att lyssna på den. Dessutom har jag oerhört svårt att fatta varför jakten på internetföljare är den åtråvärda valutan i ännu ett bilspel. Jag skiter väl i hur många virtuella följare jag har på fejk-twitter. Jag bryr mig inte en som hur många det är på riktiga twitter.

The Crew 2 kunde varit ett fartfyllt, fokuserat racing spel. Jag gillar att du kan växla mellan land- luft- och vatten-fordon när du vill, och spelet är ganska tjusigt emellanåt. Men det är för tomt, för korkat och i jämförelse med till exempel Forza Horizon-spelen känns det lättviktigt och meningslöst. I skörden av nya bilspel är Wreckfest ett mer underhållande alternativ.

Joakim Kilman

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.