2018-04-13 06:00

2018-04-13 06:00

Sea of Thieves - Rena rama rånet

Onlinespel

Sea of Thieves
Windows/Xbox One
Rare
Åldersmärkning: 16
Betyg:

Det finns tyvärr inte så mycket att skriva om Rares efterlängtade och hajpade Sea of Thieves. Spelet är helt enkelt inte riktigt färdigt ännu. Det extremt lovande och charmerande onlinepiratspelet saknar i skrivande stund innehåll, och känns som ett tomt skal.

Det betyder inte att det inte kan vara kul korta stunder, för det kan fortfarande bjuda på ett par timmars underhållning om du har några vänner att segla omkring på de fantastiskt blå haven med. Estetiskt är Sea of Thieves en fröjd, om inget annat. Tyvärr är uppdragen stentrista (fånga djur och slå ihjäl horder av trista skelett i väldigt stela strider), och ganska snart har du gjort allt som går att göra flera gånger om.

Sea of Thieves är ett spel som med rejäla uppdateringar kan komma att bli en modern klassiker, men i nuläget är det inte riktigt värt besväret i längden. Eller priset, för den delen. Det är himla synd, men det går inte att rekommendera spelet i nuvarande skick, och det är nog bäst att fortsätta vara en landkrabba ett tag till.

Joakim Kilman

Det finns tyvärr inte så mycket att skriva om Rares efterlängtade och hajpade Sea of Thieves. Spelet är helt enkelt inte riktigt färdigt ännu. Det extremt lovande och charmerande onlinepiratspelet saknar i skrivande stund innehåll, och känns som ett tomt skal.

Det betyder inte att det inte kan vara kul korta stunder, för det kan fortfarande bjuda på ett par timmars underhållning om du har några vänner att segla omkring på de fantastiskt blå haven med. Estetiskt är Sea of Thieves en fröjd, om inget annat. Tyvärr är uppdragen stentrista (fånga djur och slå ihjäl horder av trista skelett i väldigt stela strider), och ganska snart har du gjort allt som går att göra flera gånger om.

Sea of Thieves är ett spel som med rejäla uppdateringar kan komma att bli en modern klassiker, men i nuläget är det inte riktigt värt besväret i längden. Eller priset, för den delen. Det är himla synd, men det går inte att rekommendera spelet i nuvarande skick, och det är nog bäst att fortsätta vara en landkrabba ett tag till.

Joakim Kilman

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.