2018-09-13 17:23

2018-09-13 17:23

Suicidal Tendencies - Lika bra att snabbspola förbi

PUNK

Suicidal Tendencies Still Cyco Punk After All These Years (Border/Suicidal Records)
Betyg:

Suicidal Tendencies ligger sannerligen inte på latsidan. Så sent som i mars släppte crossover-veteranerna från Kalifornien det totala haveriet Get your fight on – en förvirrad soppa där bara före detta Slayertrummisen Dave Lombardo kom undan med hedern i behåll.

Nu är man tillbaka igen med någon form av nyinspelning av en soloskiva som sångaren Mike Muir spelade in för sisådär 20 år sedan. Ännu ett magplask undrar ni?

Tja, om det fortfarande finns människor som går bananas över allt som Pennywise krängde iväg på 90-talet så kan den här skatepunkiga upplevelsen kanske kännas euforisk. Vi andra snabbspolar bara förbi.

Bästa låt: I love destruction.

Kristofer Holmberg

Suicidal Tendencies ligger sannerligen inte på latsidan. Så sent som i mars släppte crossover-veteranerna från Kalifornien det totala haveriet Get your fight on – en förvirrad soppa där bara före detta Slayertrummisen Dave Lombardo kom undan med hedern i behåll.

Nu är man tillbaka igen med någon form av nyinspelning av en soloskiva som sångaren Mike Muir spelade in för sisådär 20 år sedan. Ännu ett magplask undrar ni?

Tja, om det fortfarande finns människor som går bananas över allt som Pennywise krängde iväg på 90-talet så kan den här skatepunkiga upplevelsen kanske kännas euforisk. Vi andra snabbspolar bara förbi.

Bästa låt: I love destruction.

Kristofer Holmberg

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.