2018-03-08 23:38

2018-03-08 23:38

Suicidal Tendencies - Bara en förvirrad soppa

HARDCORETRASH

Suicidal Tendencies Get your fight on (Suicidal/Border)
Betyg:

Suicidal Tendencies är fortfarande mest kända i Sverige för att hardcorepunkarna i 59 Times The Pain gjorde en cover på bandets hit Join the Army i mitten av 90-talet. Och möjligtvis för att trumslagareleganten Dave Lombardo (Slayer) numera håller takten längst bak.

Men nya given Get your fight on är bara en förvirrad soppa i ett gränsland mellan trash och hardcore – ungefär som om Black Flag och ett ungt Metallica supit till och gått in i studion. Allt känns bara konstigt och daterat.

De mest inbitna fansen lär väl heller knappast få något lyckorus när bandet rundar av skivan med att göra fyra snarlika versioner av en och samma låt.

Bästa låt: Nothing to lose

Kristofer Holmberg

Suicidal Tendencies är fortfarande mest kända i Sverige för att hardcorepunkarna i 59 Times The Pain gjorde en cover på bandets hit Join the Army i mitten av 90-talet. Och möjligtvis för att trumslagareleganten Dave Lombardo (Slayer) numera håller takten längst bak.

Men nya given Get your fight on är bara en förvirrad soppa i ett gränsland mellan trash och hardcore – ungefär som om Black Flag och ett ungt Metallica supit till och gått in i studion. Allt känns bara konstigt och daterat.

De mest inbitna fansen lär väl heller knappast få något lyckorus när bandet rundar av skivan med att göra fyra snarlika versioner av en och samma låt.

Bästa låt: Nothing to lose

Kristofer Holmberg

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.