2018-03-08 23:38

2018-03-08 23:38

Asta Kask - Inga ålderskrämpor för jubilarerna

PUNK

Asta KaskHistorien dömer oss alla (Gaphals)
Betyg:

Punkveteranerna från Töreboda fortsätter sitt korståg mot etablissemanget och går på nya EP:n Historien dömer oss alla i närkamp med samhällsproblem i allmänhet och smygrasism i synnerhet. Och här finns inga större problem med ålderskrämpor och stelhet.

Skyhögt tempo rakt igenom, en del snärtiga refränger precis som förr och man får känslan att de här herrarna har lika kul nu som i slutet av 70-talet.

Asta Kask firar förresten 40 år som band i år - så det enda man kan klaga på är väl att det hade varit mer på sin plats med en lite matigare utgåva än ”bara” en EP?

Bästa låt: Om du ska va rädd

Kristofer Holmberg

Punkveteranerna från Töreboda fortsätter sitt korståg mot etablissemanget och går på nya EP:n Historien dömer oss alla i närkamp med samhällsproblem i allmänhet och smygrasism i synnerhet. Och här finns inga större problem med ålderskrämpor och stelhet.

Skyhögt tempo rakt igenom, en del snärtiga refränger precis som förr och man får känslan att de här herrarna har lika kul nu som i slutet av 70-talet.

Asta Kask firar förresten 40 år som band i år - så det enda man kan klaga på är väl att det hade varit mer på sin plats med en lite matigare utgåva än ”bara” en EP?

Bästa låt: Om du ska va rädd

Kristofer Holmberg

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.