2018-02-02 06:00

2018-02-02 06:00

Janice - Eurovisionballader med känsla

SOUL

Janice
Fallin’ Up (Sony)
Betyg:

Nu kommer den naturliga reaktionen på Seinabo Seys framgångar – folk som låter lika bra som henne. 23-åriga Janice Kavander gick från Tensta Gospel Choir till att stå helt själv, och det är ingen tvekan om att hon kan bära upp de storslagna arrangemang som genomsyrar hennes debut.

Det är kompetent soul som Janice sysslar med. Möjligen är den lite väl kompetent. Ibland tenderar det att låta väldigt mycket som en svulstig men generisk Eurovisionballad från Malta. Janice briljerar med sin innerliga röst, men det är inte alltid så att materialet hon har att arbeta med matchar känslan och uttrycket.

Bästa låt: You only say you love me in the dark

 

Johanna Karlsson

Nu kommer den naturliga reaktionen på Seinabo Seys framgångar – folk som låter lika bra som henne. 23-åriga Janice Kavander gick från Tensta Gospel Choir till att stå helt själv, och det är ingen tvekan om att hon kan bära upp de storslagna arrangemang som genomsyrar hennes debut.

Det är kompetent soul som Janice sysslar med. Möjligen är den lite väl kompetent. Ibland tenderar det att låta väldigt mycket som en svulstig men generisk Eurovisionballad från Malta. Janice briljerar med sin innerliga röst, men det är inte alltid så att materialet hon har att arbeta med matchar känslan och uttrycket.

Bästa låt: You only say you love me in the dark

 

Johanna Karlsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.