2017-05-19 06:00

2017-05-19 06:00

Harry Styles - Från pojkband till gubbrock

POP

Harry Styles
Harry Styles (Sony)
Betyg:

Det var bristen på konstnärligt svängrum som gjorde att Zayn Malik slutligen fick nog av One Direction. Han drog och gjorde på sitt håll ett strålande debutalbum.

Harry Styles, däremot, hoppade aldrig av. Av hans solodebut att döma borde dock även Harry känt sig lite less på One Direction mot slutet. Det här ligger mycket längre från det genomsnittliga pojkbandet än Zayns publikfriande R&B. Samtidigt är det en alltigenom taktisk produktion.

Flickfansen är så lojala att de inte backar bort från Styles än på ett tag, men att döma av hur det låter siktar han även in sig på deras föräldrar. Och här blir det problem. För det är praktiskt taget omöjligt att gå från pojkband till gubbrock utan att passera... eh ja, allt annat som finns däremellan?

Bästa låt: Sign of the times

Johanna Karlsson

Det var bristen på konstnärligt svängrum som gjorde att Zayn Malik slutligen fick nog av One Direction. Han drog och gjorde på sitt håll ett strålande debutalbum.

Harry Styles, däremot, hoppade aldrig av. Av hans solodebut att döma borde dock även Harry känt sig lite less på One Direction mot slutet. Det här ligger mycket längre från det genomsnittliga pojkbandet än Zayns publikfriande R&B. Samtidigt är det en alltigenom taktisk produktion.

Flickfansen är så lojala att de inte backar bort från Styles än på ett tag, men att döma av hur det låter siktar han även in sig på deras föräldrar. Och här blir det problem. För det är praktiskt taget omöjligt att gå från pojkband till gubbrock utan att passera... eh ja, allt annat som finns däremellan?

Bästa låt: Sign of the times

Johanna Karlsson