2018-03-22 22:37

2018-03-22 22:41

Sven-Ingvars tog emot hemmapublikens jubel

NÖJE

På årsdagen av Sven-Erik Magnussons bortgång inledde Sven-Ingvars en konsertserie om sju spelningar i Karlstad.
– Jag tror att många kommer för att visa sin uppskattning. Och sin respekt för pappa, säger Oscar Magnusson.

Den första spelningen hölls på torsdagskvällen och Sven-Ingvars tog emot hemmapublikens jubel under på Scalateatern. Det var en känslofylld kväll där årsdagen av Sven-Erik Magnussons bortgång var påtagligt närvarande.

Intresset kring turnén ”Länge leve Sven-Ingvars” är inte bara stort på hemmaplan i Värmland. Under våren gör gruppen totalt 21 konserter och samtliga är utsålda så när som på den i Malmö arena där det finns ströplatser kvar. Gensvaret har varit överväldigande, tidningar som Aftonbladet har prisat bandet och publiktillströmningen talar sitt tydliga språk.

 

Den första spelningen hölls på torsdagskvällen och Sven-Ingvars tog emot hemmapublikens jubel under på Scalateatern. Det var en känslofylld kväll där årsdagen av Sven-Erik Magnussons bortgång var påtagligt närvarande.

Intresset kring turnén ”Länge leve Sven-Ingvars” är inte bara stort på hemmaplan i Värmland. Under våren gör gruppen totalt 21 konserter och samtliga är utsålda så när som på den i Malmö arena där det finns ströplatser kvar. Gensvaret har varit överväldigande, tidningar som Aftonbladet har prisat bandet och publiktillströmningen talar sitt tydliga språk.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.