2016-08-11 10:50

2016-08-11 11:04

Amanda Bergman värmde Alma Löv

KONSERT

Det var gott om både toppluvor och filtar när Amanda Bergman intog Oranjestraat-scenen i konstladan på Alma Löv under onsdagen.

Sommarkvällen var i kallaste laget när hon tillsammans med fyra medmusiker – av vilka tre heter Petter – inledde med Questions från hennes självbetitlade solodebut som kom tidigare i år.

Men ladan värmdes upp av hennes känsloladdade, reverbdränkta ballader, eller tryckare som hon själv kallar sina låtar. Amanda Bergman har en fantastisk röst och i den här inramningen, med en vardagsrumskänsla hos både publik och artist, kom den verkligen till sin fulla rätt.

Trots ringa tekniskt strul och en viss ringrostighet ("Vi har inte spelat på en vecka") kändes det både lyxigt och exklusivt att få uppleva Amanda Bergman i det här sammanhanget. Det är på landet det händer.

Sommarkvällen var i kallaste laget när hon tillsammans med fyra medmusiker – av vilka tre heter Petter – inledde med Questions från hennes självbetitlade solodebut som kom tidigare i år.

Men ladan värmdes upp av hennes känsloladdade, reverbdränkta ballader, eller tryckare som hon själv kallar sina låtar. Amanda Bergman har en fantastisk röst och i den här inramningen, med en vardagsrumskänsla hos både publik och artist, kom den verkligen till sin fulla rätt.

Trots ringa tekniskt strul och en viss ringrostighet ("Vi har inte spelat på en vecka") kändes det både lyxigt och exklusivt att få uppleva Amanda Bergman i det här sammanhanget. Det är på landet det händer.