2018-06-29 21:56

2018-07-01 09:05

Putte bjöd på rockfredag

PUTTE I PARKEN: "Vi ska headbanga"

Om torsdagens publik främst bestod av familjer, i och med Samir och Viktors besök, var det lite annan typ av besökare under fredagens rockkantade kväll. Band som Hardcore Superstar och Mustasch röjde loss ordentligt tillsammans med den hängivna publiken i junisolens näst sista dag.

 

 

  • Philip Alfredsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.