2017-06-30 12:15

2017-07-02 13:27

Fredagsfest på Putte i parken

NÖJE: NWT sänder direkt inför varje festivaldag, med start klockan 12.30

Fredag – och Putte i parken på Norra fältet i Karlstad går vidare. I dagens sändning får ni se både Hanna Gustavsson och The Magnettes spela live. Även intervju med Skallbank, Johan Östling och Björn A Ling, samt Niclas Lagerstam utlovas.
Sändningen börjar ca fem minuter in i klippet.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.