2016-06-30 17:55

2016-07-22 17:07

Putte i parken i bilder

NÖJE

På torsdagen drog Putte i parken i gång. Och trots att vädret inte är det bästa är stämningen god.

Här kan du se bilder både från festivalområdet och kvällens konserter och från NWT-tältet där de som ville hade möjlighet att få en ansiktsmålning.  Håll utkik under kvällen så kanske du hittar dig själv på någon bild.

Här kan du se bilder både från festivalområdet och kvällens konserter och från NWT-tältet där de som ville hade möjlighet att få en ansiktsmålning.  Håll utkik under kvällen så kanske du hittar dig själv på någon bild.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.