2015-04-08 10:59

2015-06-29 16:03

Tove Styrke och Markus Krunegård till PIP

NÖJE

Putte i parken fortsätter att presentera akter till sommarens festival.

Nu är det klart att Tove Styrke och Markus Krunegård gästar Mariebergsskogen i sommar.

Tove Styrke slog igenom med det självbetitlade debutalbumet 2010 som innehöll hitlåtarna ”Million Pieces” och ”White Light Moment”. 2011 utsågs hon till årets nykomling på P3 guldgalan.

Tove Styrke får sällskap till Putte i parken av norrköpingssonen Markus Krunegård, som har blivit en av vår tids mest produktiva artister och låtskrivare. Fyra album blev det med bandet Laakso samt en fullängdare med supergruppen Hets innan solodebut-albumet ”Markusevangeliet” släpptes 2008 som innehöll superhiten ”Jag är en vampyr”. Sedan dess har Markus Krunegård släppt ytterligare fyra album och nu är han aktuell med nya ep:n ”Härskarens Teknik”.

Klara sedan tidigare är bland andra Beatrice Eli.

Putte i parken arrangeras 2-4 juli.

Nu är det klart att Tove Styrke och Markus Krunegård gästar Mariebergsskogen i sommar.

Tove Styrke slog igenom med det självbetitlade debutalbumet 2010 som innehöll hitlåtarna ”Million Pieces” och ”White Light Moment”. 2011 utsågs hon till årets nykomling på P3 guldgalan.

Tove Styrke får sällskap till Putte i parken av norrköpingssonen Markus Krunegård, som har blivit en av vår tids mest produktiva artister och låtskrivare. Fyra album blev det med bandet Laakso samt en fullängdare med supergruppen Hets innan solodebut-albumet ”Markusevangeliet” släpptes 2008 som innehöll superhiten ”Jag är en vampyr”. Sedan dess har Markus Krunegård släppt ytterligare fyra album och nu är han aktuell med nya ep:n ”Härskarens Teknik”.

Klara sedan tidigare är bland andra Beatrice Eli.

Putte i parken arrangeras 2-4 juli.