2016-09-03 06:00

2016-09-03 06:00

DC's Legends of tomorrow - Superhjältar som ska rädda världen

TV-SERIE

DC's Legends of tomorrow (säsong ett).Skapad av: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Marc Guggenheim och Phil Klemmer.
Betyg:

Behöver världen ännu en tv-serie med allehanda mer eller mindre övernaturliga hjältar? Jodå, så länge produktens kvalitet är hög så är det bara för Hollywood och seriehjältarskaparna att ösa på. Det verkar i alla fall vara så läget är.

Denna så kallade spin-off på Arrow och The Flash (utspelar sig i samma fiktiva universum) har Rip Hunter i centrum. Han är en mystisk ”tidsmästare” från framtiden vars uppdrag är att samla en minst sagt udda grupp av superhjältar och superskurkar (!) för att resa tillbaka i tiden. Och ja, givetvis, rädda världen. Superskurken Vandal Savage är nämligen på god väg att förgöra planeten.

Skådespelarna är nästan rakt igenom av det mindre kända slaget och det känns som ett fräscht grepp.

En extra lans måste dras för extramaterialet. Det har sannerligen inte sparats på krutet och till och med de misslyckade skrattagningarna (gag reel) har en egen rejäl vinjett. Något att se och lära av för många i branschen!

Magnus Bergström

Behöver världen ännu en tv-serie med allehanda mer eller mindre övernaturliga hjältar? Jodå, så länge produktens kvalitet är hög så är det bara för Hollywood och seriehjältarskaparna att ösa på. Det verkar i alla fall vara så läget är.

Denna så kallade spin-off på Arrow och The Flash (utspelar sig i samma fiktiva universum) har Rip Hunter i centrum. Han är en mystisk ”tidsmästare” från framtiden vars uppdrag är att samla en minst sagt udda grupp av superhjältar och superskurkar (!) för att resa tillbaka i tiden. Och ja, givetvis, rädda världen. Superskurken Vandal Savage är nämligen på god väg att förgöra planeten.

Skådespelarna är nästan rakt igenom av det mindre kända slaget och det känns som ett fräscht grepp.

En extra lans måste dras för extramaterialet. Det har sannerligen inte sparats på krutet och till och med de misslyckade skrattagningarna (gag reel) har en egen rejäl vinjett. Något att se och lära av för många i branschen!

Magnus Bergström